Józsa János

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Önéletrajz

Józsa János
Képzettség:

1996-1998 Magyar Művelődési Intézet: alapfokú tánctanári képesítés (társastánc, néptánc, divattánc, balett), országos verseny pontozóbírói engedély megszerzése.

2002-2005 Magyar Táncművészeti Főiskola: modern társastánc pedagógusi diploma megszerzése.

 

Szakmai tevékenység:

1996 óta tanítok Pécsett és a környező településeken tánciskolai formában társastáncot. 1998-ban alapítottuk meg a Ritmo Sporttánc Egyesületet, ahol versenytánc, divattánc, showtánc képzéssel foglalkozom. Az évek során számos országos versenyt nyertek párosaink latin-amerikai és standard, illetve formációs kategóriákban. Kezdetben 10 fővel indítottunk, mára a létszámunk 110 főre emelkedett.

A művészeti iskolák megjelenésével jómagam is részese voltam egy iskola létrehozásának, melyben két évig dolgoztam (GM Művészeti Iskola), majd munkahelyet váltva további két évig másik intézmény tanára voltam. Jelenleg a Kolping Alapfokú Művészeti Iskola társastánc tanára vagyok, ahol 6 éves kortól kezdve a senoir versenyzőkig minden korosztály megtalálható.

A versenytánc képzés mellett társastánc iskolákat vezetek ifjúsági és felnőtt korosztályok részére.

Természetesen a szalagavatók is fontos szerepet játszanak, ezért minden évben több iskola meghívására készítek fellépő koreográfiákat. Ezen produkciók lehetnek csak egy adott osztályra készíve(show tánc, latin, musical, moderntánc…stb), vagy évfolyam szinten a ma oly' népszerű keringők, melyek mindig elnyerik a szülők, tanárok és nem utolsó sorban a diákok tetszését, hiszen csapatként mutathatják meg valódi tánctudásukat.

Elérhetőségeim:
tel.: 30/997-66-37
e-mail.: jozsajanos@freemail.hu